Cihan Yerdelen ile Elif Sultan Pölüt nişanlandı

Beyoğlu'nun tanınmış iş insanı ve siyasetçisi Yeşilçam Kurucu Dernek Başkanı Cihan Yerdelen ile Elif Sultan Pölüt ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
 Tarih: 23-12-2024 20:58:36
Cihan Yerdelen ile Elif Sultan Pölüt nişanlandı

Beyoğlu'nun tanınmış iş insanı ve siyasetçisi Yeşilçam Kurucu Dernek Başkanı Cihan Yerdelen ile Elif Sultan Pölüt  birlikteliklerini nişan yüzüklerini  takarak taçlandırdılar.

Beyoğlu'nun tanınmış iş insanı ve siyasetçisi Yeşilçam Kurucu Dernek Başkanı Cihan Yerdelen ile Elif Sultan Pölüt  görkemli bir törenle nişanlandı. Çok Sayıda seçkin davetlinin katıldığı gecede çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.


Nişan Yüzüklerini Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney,eşi Ayşen Güney,CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Muharrem Bulut taktı.  Evliliğe ilk adımı atan genç çifte bir ömür mutluluklar dileriz.Tören, seçkin davetlilerin ve iş dünyasından önemli isimlerin katılımıyla dikkat çekti.Gece boyunca eğlenen Cihan ve Elif Sultan  çifti, misafirleriyle yakından ilgilenerek tek tek sohbet etti.

 

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney mesajında, "Beyoğlulu iş insanı, yol arkadaşım Cihan ile Elif kardeşimin nişan törenine eşim Ayşen ile birlikte katıldık.Çiftimize de bu özel yolculuklarında ömür boyu mutluluklar diler, ailelerini gönülden tebrik ederim." ifadelerini kullandı.

Etiketler
  HABER GALERİ
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Kültür-Sanat haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI