Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort istanbul escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort hava durumu betturkey beylikdüzü escort beylikdüzü escort

Daha Eşit bir Çatalca için Çalışacağız.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Özel Çatalca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hizmet verecek Duyu Bütünleme Merkezi ve Spor Alanının açılışını gerçekleştirdi.
 Tarih: 03-12-2024 23:41:14
Daha Eşit bir Çatalca için Çalışacağız.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Özel Çatalca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hizmet verecek Duyu Bütünleme Merkezi ve Spor Alanının açılışını gerçekleştirdi.

Burada ailelerle ve özel birey öğrencilerle bir araya gelen Başkan Erhan Güzel, bu merkez için en çok gelen taleplerden birini hayata geçirmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

 

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Her bireyin eşit fırsatlara sahip olduğu bir yaşam inşa etmek için çalışıyoruz. Engelli bireylerin mutlu olmadığı bir toplumda, gerçek anlamda mutluluk sağlanamaz. Daha güzel ve daha eşit bir Çatalca için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün, onlara verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Daha güzel ve daha eşit bir Çatalca için çalışmaya devam ediyoruz" dedi. 

 

Merkezde, uzman eğitmenler eşliğinde çocuklarımızın bireysel ihtiyaçlarına uygun şekilde planlanan terapiler, onların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerini destekleyecek. 

 

Spor hareket eğitimi ve oyun terapisi gibi etkinliklerle çocuklarımızın sosyal ve duygusal becerilerinin gelişimine katkı sağlanması hedefleniyor.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Bülten Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI