Damga, 20’nci yaş gününü muhteşem bir geceyle kutladı.

Damga, 20’nci yaş gününü muhteşem bir geceyle kutladı. Gecede, medya, siyaset ve iş dünyasından 25 kişiye ödül verildi.
 Tarih: 05-03-2024 15:57:51
Damga, 20’nci yaş gününü muhteşem bir geceyle kutladı.
Damga, 20’nci yaş gününü muhteşem bir geceyle kutladı. Gecede, medya, siyaset ve iş dünyasından 25 kişiye ödül verildi.

Damga, 20’nci yaş gününü muhteşem bir geceyle kutladı. Gecede, medya, siyaset ve iş dünyasından 25 kişiye ödül verildi. Damga'nın 20'incı yılını kutlamak için geceye katılan davetlilere teşekkür eden Mehmet Mert, “Bugün Damga’nın 20’nci yaş günü. 40 kişilik profeyonel ekibimizle doğruları yazmanın, tarafsız olmanın, dik durmanın gururunu yaşıyorum” dedi

TAM 40 KİŞİLİK PROFESYONEL EKİBİMİZ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Damga Gazetesi, kuruluşunun 20’nci yılına özel medya, siyaset ve ticaret başta olmak üzere 26 kişiye ödül verdi. Avcılar'da bir otelde düzenlenen 20’nci yaş günü kutlama yemeği ve 2023’e Damga Vuranlar Ödül Töreni, Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert’in ev sahipliğinde siyaset, medya ve iş dünyasından birçok önemli ismi ağırladı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Mehmet Mert, “Bugün Damga, İstanbul genelinde yayınlanan 10 bin tirajlı, Damga haber sitemiz ise 150- 200 bin okunmaya sahip. 40 kişilik profesyonel ekibimizle kamuoyuna gazete sunmanın keyfini, gururunu ve onurunu yaşıyorum” dedi.

YAPTIĞIM MESLEKTEN KEYİF ALIYORUM; GURURLANIYORUM

Ödül verilen isimlerin yaptıkları işlere, hizmetlere göre belirlendiğini belirten Mehmet Mert, “Örneğin bir belediye başkanı bir beslenme çantası projesi yaptı. O beslenme çantasıyla Türkiye’ye örnek oldu. Bir başka belediye başkanı kendine has yöntemle belediyenin bütçesini korumak adına kampanyalar yaptı. Bir başkası yeşil alan, bir başkası ise tarıma destek projeleri geliştirdi. Bu başarıları ödüllendirdik. Medya dünyasından da kamuoyunun takdirini kazanan meslektaşlarımızı yazı işler kadromuz olarak ödüllendirdik. 30 yıllık bir gazeteci olarak yaptığım meslekten keyif alıyorum, gururlanıyorum” diye konuştu.

ÖZGÜR BASIN DOSTLARI VAR

“İnsanları tamamen bulundukları bölgedeki yaptıkları işlere, hizmetlere göre belirledik” diyen Mert, “Örneğin bir belediye başkanı bir beslenme çantası projesi yaptı. O beslenme çantasıyla Türkiye’ye örnek oldu. Partili partisiz gözetmeksizin herkes yaşadığı yerde ve görev aldığı okullarda beslenme çantası veriyor. Bir başka siyaset insanı kendine has yöntemle belediyenin bütçesini korumak adına kampanyalar yaptı. Bir başkası yeşil alan, bir başkası ise tarıma destek projeleri geliştirdi. Bu başarıları ödüllendirdik. Medya dünyasından da bize gelen kamuoyunun takdirini alan birkaç gazeteciyi yazı işler kadromuz olarak ödüllendirdik. Birazdan o ödüller sahiplerini bulacak. 30 yıllık gazeteci olarak yaptığım meslekten dolayı keyif alıyorum, gururlanıyorum. Amacım kamu haklarını, yeşili, doğayı, çocukları ve kadın haklarını korumak, kollamak. Görüyorum ki Damga’yı da sahiplenenler var, özgür basın dostları var. Herkese böyle kutlamalar diliyorum” diye konuştu.

Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından Ayta Sözeri konseri ile son buldu.

26 ÖDÜL VERİLDİ

Damga Gazetesi, kuruluşunun 20’nci yılına özel medya, siyaset ve ticaret başta olmak üzere 26 kişiye ödül verdi. Avcılar'da bir otelde düzenlenen 20’nci yaş günü kutlama yemeği ve 2023’e Damga Vuranlar Ödül Töreni, Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert’in ev sahipliğinde siyaset, medya ve iş dünyasından birçok önemli ismi ağırladı. Geceye, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, gazeteci Barış Yarkadaş, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, CHP Of Belediye Başkan adayı Dr. Halil Saral, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Erol Karapınar, Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz, Now TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Kanal D Haber Muhabiri İbrahim Konar, gazeteci Gürkan Hacır ve çok sayıda davetli katıldı.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TANITIM HABER Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI