Beyoğlu'nun tanınmış iş insanı ve siyasetçisi Yeşilçam Kurucu Dernek Başkanı Cihan Yerdelen ile Elif Pölüt, İstanbul’da dillere destan bir düğün ile evlendi.
Cihan Yerdelen ile Elif Pölüt,İstanbul Gaziosmanpaşa,Gopark Event Grand Salon'da önceki akşam muhteşem bir düğün töreniyle bir ömür boyu mutluluğa evet dediler.
Genç çiftin nikâhını kıyan isim ise Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney oldu Başkan Güney gençlerin mutluluğuna ortak oldu.
Gelin ve damadın ilk adımlarını birlikte attığı bu özel geceye, siyaset, iş dünyası ve sivil toplum camiasından çok sayıda seçkin davetli katıldı.
Nikahın ardından sahneye çıkan çift, romantik bir müzik eşliğinde ilk danslarını yaptı. Bu an, salondaki herkesin dikkat kesilerek izlediği, duyguların doruğa çıktığı dakikalardan biri oldu. Ardından düğün pastası kesildi ve eğlence dolu dakikalar başladı. Düğün töreni baştan sona adeta bir masal havasında geçti. Salonun ihtişamlı süslemeleri, özenle seçilmiş detaylarla birleşince ortaya büyüleyici bir atmosfer çıktı. Geleneksel ile modernin iç içe geçtiği bu özel gece, katılımcılar için de hafızalardan silinmeyecek anlara sahne oldu.
Düğün merasimi, genç çiftin aileleri ve yakın dostlarıyla birlikte coşkulu bir atmosferde kutlandı.Düğün töreni, çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.
CUMHUR HABER ailesi olarak genç çifti kutlar bir ömür boyu mutluluklar dileriz.