Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş Edremit Adliyesi’nde mazbatalarını aldı.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ve meclis üyeleri Edremit Adliyesi’nde mazbatalarını aldı.
 Tarih: 03-04-2024 18:38:07
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş  Edremit Adliyesi’nde mazbatalarını aldı.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Edremit Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ertaş, Edremit İlçe Seçim Kurulu Başkanı Abdullah Alp Arslantürk’ün elinden mazbatasını alarak resmen göreve başladı. Edremit Adliyesi’nde düzenlenen törenle Başkan Ertaş ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri de mazbatalarını aldı.

 

CHP Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Yusuf Yavuz, CHP Edremit İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş,  partililerin katıldığı mazbata törenine vatandaşlarla yoğun ilgi gösterdi.

 

Mazbata töreninden sonra kısa bir açıklama yapan Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, mazbatayı Edremitliler adına aldığını belirterek, “Hızlı bir şekilde Edremitliler’in ihtiyacı olan hizmetler başta olmak üzere sorunları çözüme kavuşturacağız. Halkçı belediyecilik anlayışı içerisinde, daha hassas davranıp halkla iç içe olup, halkla kucaklaşıp, bir ve beraber bir yönetim anlayışı sergilemeyi hedefliyoruz. Edremitlileri kardeş yapmak için geliyoruz, ayrıştırmak için değil. Edremit isminin Türkiye genelinde çok farklı alanlarda güzel bir şekilde anılacağı Edremit Belediyesi hedefleyerek yol haritası belirledik. Bu yol haritasında da hızlı adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Çok güzel bir Edremit olacak, yeni ekibimizle çok daha güzel bir Edremit yaratacağız” dedi.  

 

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, 04 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te Edremit Belediyesi’nde yapılacak devir teslim töreni ile göreve başlayacak. 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Edremit Belediyesi Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI