Edremit'in Sarıkız Mahalle Muhtarlığı, yeni yerinde hizmete açıldı

Edremit'in Sarıkız Mahalle Muhtarlığı, yeni yerinde hizmete açıldı
 Tarih: 22-03-2024 20:08:22
Edremit'in  Sarıkız Mahalle Muhtarlığı, yeni yerinde hizmete açıldı

Sarıkız Mahalle Muhtarlığı, yeni yerinde hizmete açıldı

 

Edremit'in Sarıkız Mahallesi'nde hizmet veren muhtarlık, daha modern ve kullanışlı bir hizmet binasına kavuşarak yeni yerinde hizmete açıldı. Açılış törenine, bölgedeki önemli siyasi ve toplumsal figürlerin yanı sıra mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi.

 

Edremit Belediyesi tarafından yeniden muhtarlık hizmet binası olarak tahsis edilen Sarıkız Mahallesi Muhtarlığı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Mahallesinde ki başarılı hizmetleri ile göz dolduran Sarıkız Mahallesi Muhtarı Erhan Demirel’in çabaları yeniden halkın hizmetine kazandırılan muhtarlık hizmet binası açılışına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

 

Açılış törenine katılanlar arasında, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Semra Dinçer, Edremit Belediye Başkan Vekili Metin Aktaş, CHP'nin Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, Deva Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Tevfik Çelik, Sarıkız Mahalle Muhtarı Erhan Demirel ve birçok siyasi parti temsilcisi, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve mahalle sakinleri yer aldı.

 

Sarıkız Mahalle Muhtarı Erhan Demirel, yeni hizmet binasının açılışı dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahalle sakinlerine daha iyi hizmet verebilmek adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. Demirel, açılış törenine katılan herkese teşekkür ederek, mahalle muhtarlığının halkın hizmetinde olduğunu vurguladı.

 

Açılış töreni, samimi ve coşkulu bir atmosferde sona ererken, katılımcılar yeni hizmet binasının Sarıkız Mahallesi'ne hayırlı olması temennisinde bulundular.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Edremit Belediyesi Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI