Efsane Başkan Ayfer Atay'ın ismi Beşiktaş'ta yaşayacak

Beşiktaş Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi, Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili Ömer Rasim Şişman başkanlığında gerçekleşti.
 Tarih: 03-03-2025 16:02:28
Efsane Başkan Ayfer Atay'ın ismi Beşiktaş'ta yaşayacak

Cumhur Haber'den Bülent Çavuş'un haberine göre , 80'li yıllarda da Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan Beşiktaş kongre üyesi Ayfer Atay, 92 yaşında geçen ay yaşamını yitiren Unutulmaz Başkan Ayfer Atay 'ın adını uzun süre yaşadığı Ortaköy mahallelerindeki  Ortaköy Meydanı'na adını verdi. 


Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili Ömer Rasim Şişman" Mart ayı meclis toplantımızın ilk birleşimini gerçekleştirdik. Alınan kararların Beşiktaş’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Herkesin Beşiktaş’ı için ihtiyaç duydukları her an komşularımızın yanında olmaya ve hizmetlerimizi kesintisiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.  

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Bülten Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI