Ekrem İmamoğlu ve Gökhan Yüksel’e Kartal’da Sevgi Seli

Ekrem İmamoğlu ve Gökhan Yüksel’e Kartal’da Sevgi Seli
 Tarih: 31-03-2024 01:03:27   Güncelleme: 31-03-2024 01:16:27
Ekrem İmamoğlu ve Gökhan Yüksel’e Kartal’da Sevgi Seli

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim turunun son gününde Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile birlikte Kartallı vatandaşlar ile bir araya geldi. Kartallı Kazım Meydanı’nda gerçekleşen buluşmada konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, “Cumhuriyet’imize Atatürk’ümüze hayırlı birer evlat olmaya, sizlerin sözlerinizi vazife edinerek yol yürümeye de devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, CHP Parti Meclis Üyesi Baki Aydöner ve CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kara’da Ekrem İmamoğlu'na eşlik etti.

"Ekrem Başkanımızla Kartal’ı güzelleştirmeye devam edeceğiz"

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel eşi Sibel Yüksel ile birlikte Kartallı komşularıyla buluştu. Başkan Gökhan Yüksel,  “Çok koştuk, çok mücadele ettik ve bugün son gün. Sizleri bugün burada bir arada, ilk günkü coşkuyla, heyecanla görmek beni çok mutlu etti. Kartal’ı güzelleştirmeye, Kartal’da güzel işler yapmaya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile beraber devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Gökhan Yüksel konuşmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Kartallıların büyük sevgi gösterileri eşliğinde konuşmasını yapmak için davet etti.  

“Cumhuriyet’imize hayırlı evlat olmaya devam edeceğiz”

“Metro Fatihi, İstanbul Muhafızı” sloganlarıyla karşılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Kartal halkının coşkulu sloganları ve şarkıları eşliğinde otobüse çıktı.

“Milletimizin her bireyi, hep birlikte bir umudun parçasıyız.” diyerek sözlerine başlayan İmamoğlu, “ Umut milletin kendisidir, umut çocuklarımızdan başlar, gençlerimizle devam eder. Bu seçim bir partinin seçimi değil, bu seçim kocaman bir ittifakın, ‘Halk’ın İttifakı’nın’ seçimidir. Bu seçim İstanbul’da partizanlığı kaldıran, israf düzenini sona erdiren İstanbul yönetiminin ikinci 5 yıla girme seçimidir. Sizlerle bir araya geldiğimde kendimi evimde, sizleri de her birinizi aile ferdim gibi hissediyorum. Gökhan Başkanım ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok çalışacağız. Cumhuriyet’imize Atatürk’ümüze hayırlı birer evlat olmaya, sizlerin sözlerinizi vazife edinerek yol yürümeye de devam edeceğiz.” diyerek sözlerini sonlandıran İmamoğlu, seçim turunun son gününde çalışmalarına devam etmek için Maltepe’ye geçti.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Kartal Belediyesi Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI