Ercan Karabayır 'dan Eğitime Büyük Destek...

İstanbul’da eğitimde bin hayırseverin desteği ile “Aziz İstanbul’a İyiliğin Bin Hali” projesi gerçekleştiriliyor.
 Tarih: 18-09-2023 16:36:06
Ercan Karabayır 'dan Eğitime Büyük Destek...

Bu kapsamda İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü Karcan Beton Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Karabayır, arasında okul yapım protokolü imzalandı.

Ünlü iş insanı Ercan Karabayır'dan Sultangazi'de 32 derslikli Ortaokul bağışı...
KBS Hazır Beton'un yönetim kurulu başkanı Ercan Karabayır, İstanbul Valisi Davut Gül'ün başlattığı "Aziz İstanbul'a İyiliğin Bin Hali" projesi kapsamında Sultangazi'de 32 derslikli Ortaokul Binası ve eklentilerini inşa edecek.
 PROTOKOL İMZALANDI 
Ercan Karabayır tarafından Sultangazi'de inşa edilecek olan 32 derslikli Ortaokul'un protokolü İstanbul Valisi Davut Gül'ün katılımıyla imzalandı.
İstanbul Valisi Davut Gül, protokol töreninde, eğitime destekleri için Bağışçı KBS Hazır Beton Şirketi adına Ercan Karabayır ve ailesine teşekkür etti.
İstanbul Valiliği olarak başlatılan yeni eğitim seferberliği projesine değinen Vali Gül, “İstanbul’da eğitime destek olacak bin hayırsever arıyoruz. ‘Aziz İstanbul’a İyiliğin Bin Hali’ projemiz ile İstanbul’daki kamu kurum ve kuruluşlarının bütün ihtiyaçları karşılanmış olacak. ilkokul başta olmak üzere anaokulu ile lisemizin yapımı için protokolümüzü imzalıyoruz. Allah, hayırseverlerimizin sayılarını artırsın.” ifadelerini kullandı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI