ÇATALCA ALTIN ÇAĞINI YAŞAMAYA DEVAM EDECEK

ÇATALCA ALTIN ÇAĞINI YAŞAMAYA DEVAM EDECEK
 Tarih: 25-12-2023 21:49:25
ÇATALCA ALTIN ÇAĞINI YAŞAMAYA DEVAM EDECEK

ÇATALCA ALTIN ÇAĞINI YAŞAMAYA DEVAM EDECEK

 

Çatalca, Başkan Mesut Üner’in ilçeye kazandırdığı hizmetlerle altın çağını yaşarken, Başkan Mesut Üner ilçeye kazandırdığı efsane hizmetlerin verdiği gururla ilçede toplumun her kesimiyle halk buluşmalarına durmaksızın devam ediyor. Başkan Mesut Üner’in halk buluşmalarında halkın kendisine gösterdiği yoğun ilgi ve alaka görülmeye değerdi.

 

Başkan Mesut Üner halk buluşmaları programlarında; Sanayi Esnafı, Çatalca Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi Öğrencileri, Çarşı Esnafı, Muratbey Spor Kulübü, Muhtarlar, Çatalcaspor, Yağlı Tohumlar Kooperatifi, Yeni Atanan Öğretmenler, Kaleiçi Sakinleri, Büyük Mübadele Derneği, Spor Kulüpleri, Gençlik Bulaşması ve ilçede yaşayan Diyarbakır’lı halk ile bir araya geldi. Halk buluşmalarının tamamında, Çatalca’nın bu dönemde tarihi hizmetlere kavuştuğu konusunda hem fikir olundu ve Çatalca halkı bu hem fikir olunan bu konuyu asla unutmayacağını gerçeği toplantılarda halk tarafından dile getirildi. Geçekleşen halk toplantılarında Çatalca’nın altın çağını yaşamaya devam edeceği gerçeğine, ayrıca halk tarafından vurgu yapıldı.

 

Halk buluşmaları toplantıları sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Dönemimiz içinde gece – gündüz demeden Çatalcamıza hizmet yolunda çalışmalarımıza devam ettik. Bugünlere geldiğimizde ilçemiz her alanda unutulmaz hizmetlere kavuşup adeta altın çağını yaşamaya başladı. İşte son derece yorucu geçen çalışmalarımızın sonunda efsane hizmetleri halkımıza sunup onların karşısına alnı açık ve başı dik çıkmanın haklı gururu anlatılmaz yaşanır. Yine bu toplantılarımızda halkımızın bize gösterdiği ilgi ve alaka halkımıza hizmet yolunda tüm yorgunluğumuzu bizden aldı ve ilçemize hizmet yolunda bizlere güç verdi. Daha nice efsane hizmetleri ilçemiz halkıyla buluşturmanın umudu ve dileğiyle tüm halkımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler

#BirlikteÇatalcayız 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI