Ferhat İşçimen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 17 Ağustos 1999’da meydana gelen Marmara Depremi’nin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı.
İşçimen, paylaşımında depremde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine ve aziz millete başsağlığı dileğinde bulunurken, ülkenin ve milletin her türlü afetten korunması temennisinde bulundu.
Ferhat İşçimen’in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:
“17 Ağustos 1999’da meydana gelen Marmara Depremi’nin sene-i devriyesinde, hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor; geride kalan ailelerine ve aziz milletimize bir kez daha başsağlığı diliyorum.
Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin.”
17 Ağustos 1999’da meydana gelen Marmara Depremi, Türkiye’nin yakın tarihinde derin izler bırakan büyük afetlerden biri olarak hafızalardaki yerini koruyor. Depremin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlar rahmet ve dualarla anılırken, afetlere karşı hazırlıklı olmanın ve deprem bilincinin artırılmasının önemi bir kez daha hatırlanıyor.