Gürsel Tekin paylaşımında, bir önceki gün Beşiktaş ve Beyoğlu ilçelerinde CHP’li yol arkadaşlarıyla bir araya geldiklerini belirtti. Tekin, bugün ise Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultangazi ilçelerinde ilçe başkanları ve partililerle buluşacaklarını ifade etti.
Tekin, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Dün Beşiktaş ve Beyoğlu ilçelerimizde yoldaşlarımızla bir araya geldik. Bugün ise Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultangazi ilçelerimizde ilçe başkanlarımız ve yol arkadaşlarımızla bir arada olacağız.”
CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, parti çalışmalarında birlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekerek, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Temel ilkemiz; saygı, sevgi ve dayanışmadır.” dedi.
Tekin, CHP çatısı altında birlik mesajı vererek paylaşımını, “Söz konusu Cumhuriyet Halk Partisi ise, gerisi teferruattır. Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız!” sözleriyle tamamladı.
Gürsel Tekin’in İstanbul’un farklı ilçelerinde CHP örgütleriyle gerçekleştirdiği buluşmaların, parti teşkilatları arasındaki iletişim ve dayanışmayı güçlendirmeye yönelik olduğu belirtildi. Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultangazi programlarında ilçe başkanları ve parti üyeleriyle güncel çalışmaların değerlendirilmesi bekleniyor.