Sultangazi Belediye Meclis Üyesi ve Sultangazi Siirt Vakfı Başkanı Abdulkadir Çiçek, Ramazan Çadırı’nı ziyaret ederek Sultangazi halkına teşekkürlerini iletti.
Çiçek, her akşam iftar sonrası yoğun ilgi gören çadırın manevi atmosferine dikkat çekerek, “Ramazan ayı boyunca bu birliktelik, kardeşlik ve komşuluk ruhunu pekiştiriyor” dedi.
Ramazan’ın Manevi Atmosferi Sultangazi’de kurulan Ramazan Çadırı, her akşam yüzlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturuyor. Paylaşılan iftar sofraları, toplumsal dayanışmanın ve kardeşlik ruhunun en güzel örneklerini sergiliyor.
Birlik ve Kardeşlik Vurgusu Çadırda buluşan vatandaşlar, Ramazan ayının manevi ikliminde komşuluk ilişkilerini güçlendirirken, toplumsal huzurun ve birlik beraberliğin önemini bir kez daha ortaya koyuyor.
