Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayan Cihan Polat, özellikle ilçenin büyükleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
“Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşıyoruz. Değerli büyüklerimizle bir araya gelerek, Ramazan’ın manevi huzurunu paylaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde geçirdiğimiz bu mübarek ayın, hepimize sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.”
Sultangazi’de düzenlenen etkinlikte vatandaşlar, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak sohbet etme ve kaynaşma imkânı buldu. Yoğun katılımın olduğu programda aile sıcaklığı ve toplumsal dayanışma ön plana çıktı.
Sultangazi Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen organizasyon, ilçede Ramazan ayının manevi atmosferini pekiştirdi. Katılımcılar, düzenlenen etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirirken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
AK Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı’nın Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceği öğrenildi.