AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı İmdat Kamacı, mahalle ziyaretleri kapsamında 50. Yıl Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kıymetli hemşehrileriyle buluşmaya devam eden Kamacı, Mehmet Şükrü Çetinkaya’nın evine misafir oldu.
Ziyaret sırasında samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetlerde birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu öne çıktı. Başkan Kamacı, yaptığı açıklamada, “Bizim sevdamızın yolu muhabbetten, kardeşlikten ve gönül birliğinden geçer” ifadelerini kullandı.
Mahalle sakinleriyle gönül bağını güçlendirmeye devam ettiklerini belirten Kamacı, misafirperverliği ve içten karşılaması dolayısıyla Mehmet Şükrü Çetinkaya’ya teşekkür etti. AK Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı’nın saha çalışmalarının aralıksız süreceği ifade edildi.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.