İZManço İstanbul temsilcisi ve değerli dostu Arzu Altınışık’ın girişimiyle Sultangazi’de kapılarını açan Başak Kırtasiye’ye pazar günü ziyarette bulunan Erdal Nas, yeni iş yerinin mahalleye önemli katkılar sunacağını ifade etti.
Nas, yaptığı açıklamada Başak Kırtasiye’nin özellikle öğrenciler ve aileler için sıcak, güvenilir ve kaliteli bir hizmet noktası olacağını belirterek, “Mahallemize sıcaklık katacak, öğrencilerimize ve ailelerimize güzel bir hizmet sunacak bu anlamlı girişimin bol kazançlı, başarılı ve uzun ömürlü olmasını diliyorum” dedi.
Yeni işletmenin bölge esnafına ve yerel ekonomiye de katkı sağlayacağını vurgulayan Nas, Arzu Altınışık’a emeklerinin karşılığını alacağı, keyifli ve güzel bir iş hayatı temennisinde bulundu.
Sultangazi’de eğitime destek sunacak yeni bir adres olarak faaliyet göstermeye başlayan Başak Kırtasiye’nin, sunduğu ürün çeşitliliği ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla kısa sürede bölge halkının uğrak noktalarından biri olması bekleniyor.