Sivas’ın İmranlı ilçesine bağlı Kızıltepe, Kılıçköy Han Mezrası ve Becek Köyü dernekleri tarafından organize edilen gece, yoğun katılımla ve büyük bir coşkuyla gerçekleşti.
Programda konuşan Genel Başkan Erdal Nas, memleket hasretinin muhabbete dönüştüğü bu anlamlı buluşmada hemşerileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nas, organizasyonda emeği geçen dernek başkanlarına, yönetim kurullarına, sanatçılara ve katkı sunan herkese teşekkür etti.
Sivas kültürünün, birlik ve dayanışma ruhunun yaşatılmasının önemine dikkat çeken Nas, “Bu tür buluşmalar, hemşerilik bağlarımızı güçlendiriyor, kültürel değerlerimizi gelecek nesillere aktarmamıza vesile oluyor” ifadelerini kullandı.
Gece boyunca sahne alan sanatçılar, Sivas yöresine ait eserlerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Program, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.
Genel Başkan Erdal Nas, tüm Sivaslılara sevgi ve muhabbetlerini iletti.