Düzenlenen iftar yemeğine; Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı İsmail Ergüneş, MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Korhan Çalışkan, siyasi partilerin temsilcileri ve ilçede görev yapan kamu kurumlarının yöneticileri katıldı.
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER AYNI SOFRADA BULUŞTU
Ramazan ayının bereketinin paylaşıldığı anlamlı programda, şehit aileleri ve gaziler aynı sofrada buluştu. İftar programında davetlilerle yakından ilgilenildi, birlik ve beraberliği güçlendiren manevi atmosfer sofralara yansıdı. Katılımcılar iftar öncesinde ve sonrasında bir araya gelerek sohbet etme imkânı bulurken, programda vefa ve kardeşlik vurgusu öne çıktı. Ramazan’ın paylaşma ve kaynaşma ruhunun hissedildiği iftar programı, samimi bir ortamda gerçekleşti.
“MİNNETİMİZİ, VEFAMIZI VE KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Programda konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, “Bugün burada kurduğumuz gönül sofrası, sadece bir iftar buluşması değil; aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin, vefa ve kardeşliğimizin göstergesidir. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. Onların emanetine sahip çıkmak, hepimizin ortak sorumluluğu. Gönül sofralarında paylaşılan sohbetler, dualar ve samimi buluşmalar ile minnetimizi, vefamızı ve kardeşliğimizi pekiştirmeye devam ediyoruz” dedi.
Program, edilen duaların ardından samimi sohbetlerle sona erdi. Gaziosmanpaşa Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlediği farklı iftar programlarıyla vatandaşları aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. Kurulan sofralarda ilçe sakinleri, birlik ve beraberlik bağlarını güçlendirerek Ramazan’ın huzurunu bir arada yaşama imkanı buluyor.