Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, Kastamonulular Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına katıldı. Programa, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı İsmail Ergüneş de eşlik etti.
Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma bilincinin güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen kampanya, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Kan bağışının hayat kurtaran önemine dikkat çeken Başkan Vekili Eray Karadeniz, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin toplum sağlığı açısından büyük değer taşıdığını ifade etti.
Karadeniz, kampanyaya destek veren tüm hemşehrilere teşekkür ederek, “Dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla hareket eden kıymetli vatandaşlarımız, verdikleri her bir ünite kan ile umut oluyor. Toplum sağlığına katkı sunan herkese gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ergüneş ise sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde düzenlenen organizasyonların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirterek, kan bağışının önemine vurgu yaptı.
Kastamonulular Dayanışma Derneği yetkilileri de kampanyaya destek veren tüm katılımcılara teşekkür ederek, kan bağışının sürekliliğinin hayati önem taşıdığını hatırlattı.
Gaziosmanpaşa’da gerçekleştirilen kampanya, hem sosyal dayanışmanın güçlenmesine hem de kan stoklarının artırılmasına katkı sağladı.