Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort

İBB Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Uğur Dağ: “Barbaros Dinçer Bu Mücadeleyi de Kazanacak”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı ve Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Uğur Dağ, geçirdiği beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırılan İSTGÜVEN AŞ Genel Müdür Yardımcısı ve CHP eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Barbaros Dinçer için açıklamada bulundu.
 Tarih: 24-02-2026 18:34:37
İBB Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Uğur Dağ: “Barbaros Dinçer Bu Mücadeleyi de Kazanacak”

Sabah saat 06.30 sularında aldığı telefonla haberi öğrendiğini belirten Uğur Dağ, yaşadığı anları şu sözlerle anlattı:

“Bu sabah telefonum çaldı. Hasta ve uykusuz olduğum için ilk aramayı duymamışım. İkinci kez çaldığında telefonu açtım. Arayan yakın bir çalışma arkadaşıydı. Sesi telaşlıydı. ‘Uğur kardeşim, Barbaros beyin kanaması geçirmiş, hastaneye kaldırmışlar. Arkadaşlara da haber ver’ dedi. Bir an konuşamadım. Boğazım düğümlendi. Sadece ‘Tamam abi’ diyebildim.”

Haberi doğruladıktan sonra partililere ve yol arkadaşlarına bilgi verdiğini belirten Dağ, şu anda hastane önünde yüzlerce kişinin umutlu bekleyişini sürdürdüğünü ifade etti.

“Barbaros Ağabey Bu Süreci de Atlatacak”

Hastane önünde birlik ve dayanışma içinde beklediklerini söyleyen Dağ, şunları kaydetti:

“Şimdi hastane kapısında yüzlerce yol arkadaşımızla bekliyoruz. Kimimiz sessizce dua ediyor, kimimiz kapıya umutla bakıyor. Hepimizin yüreğinde aynı inanç var: Barbaros ağabey bu mücadeleyi de kazanacak.”

Siyasi Mücadelesi ve Görevleri

Barbaros Dinçer’in siyasi yaşamı boyunca önemli görevler üstlendiğini hatırlatan Dağ, onun mütevazı kişiliği ve demokrasiye bağlılığıyla örnek bir isim olduğunu vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) uzun yıllar farklı kademelerde görev alan Dinçer, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevini yürüttü. Göreve geldiği dönemde gençlik kollarında yeniden kongre ve seçim sürecinin işletilmesini sağlayarak parti içi demokrasinin güçlenmesine katkı sundu.

Halen İSTGÜVEN AŞ Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Dinçer’in, bulunduğu her görevde ilkeleri, dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla iz bıraktığı ifade edildi.

“Dualarımız Onunla”

Uğur Dağ açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“Biz bugün yalnızca bir dostumuzu değil; bir ağabeyimizi, bir yol arkadaşımızı bekliyoruz. Dualarımız onunla. İnanıyoruz ki bu mücadeleyi de kazanacak ve yeniden aramıza dönecek. Allah şifa versin.”

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BELEDİYE MECLİS Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI