Öz Şahinler Kuyumculuk tarafından yapılan açıklamada, deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar rahmetle anılırken, yakınlarını kaybeden ailelere bir kez daha başsağlığı dilekleri iletildi. Mesajda, yaşanan büyük acının unutulmadığı ve dayanışma ruhunun her zaman canlı tutulması gerektiği vurgulandı.
Firma yetkilileri tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız ve ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Acımız ilk günkü gibi tazedir. Bu büyük felaket bizlere birlik, beraberlik ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir.”
Açıklamada, afetlere karşı bilinçli olmanın ve toplumsal dayanışmanın önemine de dikkat çekildi. Öz Şahinler Kuyumculuk, zor zamanlarda toplum olarak kenetlenmenin, yaraların sarılmasında en büyük güç olduğunun altını çizdi.
Mesajda ayrıca şu ifadelere yer verildi:
“Depremde zarar gören tüm vatandaşlarımızın yaralarının sarılması için gösterilen çaba takdire şayandır. Bizler de her zaman olduğu gibi sosyal sorumluluk bilinciyle üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.”