Sultangazi Belediyesi CHP Meclis Üyesi Emrecan Durmuş, mübarek Regaib Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Durmuş, birlik, beraberlik ve manevi değerlerin önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:
“Rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Regaib Kandili, bizlere kardeşlik, dayanışma ve sevgi bağlarımızı güçlendirme fırsatı sunmaktadır. Bu özel gecede dualarımızın kabul olmasını, milletimizin huzur ve refahına vesile olmasını diliyorum. Başta Sultangazili hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Regaib Kandili mübarek olsun.”
Durmuş, mesajında ayrıca toplumda barış ve hoşgörünün önemine dikkat çekerek, kandil gecelerinin manevi ikliminin sosyal dayanışmayı artırdığını belirtti.