Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort

Unutulan piknik alanı İbrahim Akın ile yeniden hayat buluyor

İstanbul Bayrampaşa Belediyesi, Kemerburgaz Göktürk mevkiinde uzun süredir atıl durumda bulunan piknik alanını yeniden vatandaşların kullanımına açmak için hummalı bir çalışma başlattı. Yaklaşık 1,5 yıldır kullanılmayan ve kaderine terk edilen alan, 80 kişilik ekip tarafından yürütülen çalışmalarla baştan sona yenileniyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın, “Burayı en kısa sürede temiz, düzenli ve güvenli bir hale getirerek Bayrampaşalı komşularımızın hizmetine sunacağız” dedi.
 Tarih: 25-03-2026 17:24:04
Unutulan piknik alanı İbrahim Akın ile yeniden hayat buluyor

Başlatılan çalışmalar kapsamında alanda biriken atıkların temizlenmesi, ot biçme, çevre düzenleme ve kullanım alanlarının iyileştirilmesine yönelik kapsamlı bir bakım süreci yürütülüyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak alanın yeniden hizmete sunulması hedefleniyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın, alanın yeniden halkın kullanımına kazandırılmasının önemine dikkat çekti.

Akın yaptığı açıklamada, “Ne yazık ki uzun süredir atıl durumda bırakılan piknik alanımızı yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalarımıza başladık. Ekiplerimizin özverili çalışmasıyla burayı en kısa sürede temiz, düzenli ve güvenli bir hale getirerek Bayrampaşalı komşularımızın hizmetine sunacağız. Bu alan herhangi bir şekilde özelleştirilmeyecek; Bayrampaşa Belediyemizin uhdesinde kalmaya devam edecek ve Bayrampaşa halkına hizmet verecek” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından piknik alanının, Bayrampaşalılar için temiz, güvenli ve düzenli bir sosyal yaşam alanı olarak yeniden hizmet vermesi planlanıyor.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Bülten Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI