AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Hakan Mamaş, mübarek Üç Ayların başlangıcı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
Mamaş mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Üç Aylar’a kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Recep, Şaban ve Ramazan ayları; kardeşliğin, dayanışmanın ve manevi yenilenmenin en güzel vesilesidir. Bu mübarek zaman diliminde dualarımızın kabul, gönüllerimizin huzur bulmasını temenni ediyorum. Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Üç Aylar’ını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
Hakan Mamaş, mesajında ayrıca toplumun birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, bu mübarek günlerin manevi ikliminin Sultangazi’de kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmesini temenni etti.