Delta Yapı Denetim Başkanı Hamza Özkan, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan Sakarya Meydan Muharebesi’nin 105. yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.
Özkan mesajında, vatanın bağımsızlığı uğruna canlarını ortaya koyan şehitleri ve kahraman gazileri saygıyla anarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Milli Mücadele’nin tüm kahramanlarına duyulan sonsuz minneti dile getirdi.
“Sakarya Meydan Muharebesinin 105. yıl dönümünde, bağımsızlık uğruna can veren şehitlerimizi ve gazi olan kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz.
‘Hattı Ankara, Sathı Vatan’ olan bu topraklar, onların fedakarlıklarıyla vatan oldu. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm yiğitlerimize sonsuz minnetle.”
Sakarya Meydan Muharebesi, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde tarihi bir dönüm noktası olurken, bu büyük mücadelede gösterilen kahramanlık ve fedakârlıklar hafızalarda derin izler bıraktı.
Hamza Özkan’ın mesajında da vatan uğruna verilen mücadelelerin unutulmaması ve şehitlerin emanet ettiği bağımsızlık mirasının gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekildi.
Hamza Özkan, mesajında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Milli Mücadele döneminde vatan için mücadele eden tüm kahramanları, şehitleri ve gazileri rahmet, saygı ve minnetle andı.
Sakarya Meydan Muharebesi’nin 105. yıl dönümünde yayımlanan mesajda vatan sevgisi, bağımsızlık, milli birlik ve beraberlik duyguları ön plana çıktı.