Yeni Parti Sultangazi İlçe Başkanı Kanber Koçak, Sultangazi Belediye Meclisi Üyesi Hüseyin Kara’nın oğlu Ali Kara ile Merve Kaya’nın düğün törenine katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.
Sultangazi’de gerçekleşen düğün töreninde Ali Kara ve Merve Kaya çifti, aileleri ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımıyla dünyaevine girdi.
Düğün törenine katılan Yeni Parti Sultangazi İlçe Başkanı Kanber Koçak, Sultangazi Belediye Meclisi Üyesi Hüseyin Kara ve ailesini bu özel günlerinde yalnız bırakmadı.
Koçak, genç çifte mutluluk dileklerini ileterek, yeni hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.
Kanber Koçak, düğün töreninin ardından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Sultangazi Belediye Meclisi Üyemiz Hüseyin Kara’nın oğlu Ali Kara ile Merve Kaya çiftinin düğün törenine katıldık. Genç çiftimize mutluluklar dileriz.”
Yeni Parti Sultangazi İlçe Başkanı Kanber Koçak’ın katıldığı düğün töreninde aileler ve davetliler genç çiftin mutluluğuna ortak olurken, Ali Kara ve Merve Kaya çifti de hayatlarının bu anlamlı gününü sevdikleriyle birlikte kutladı.
Yerel siyasetin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerde de vatandaşlarla bir araya gelen Kanber Koçak, Sultangazi’de gerçekleşen özel gün ve organizasyonlara katılım göstermeye devam ediyor.
Ali Kara ve Merve Kaya çiftinin düğün töreni de aileleri ve dostlarını bir araya getiren anlamlı organizasyonlardan biri oldu.
Cumhur Haber olarak Ali Kara ve Merve Kaya çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


