BAŞAKŞEHİRLİ ÇOCUKLARDAN FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARA DESTEK

Güvercintepe İBB Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri, sıfır atık etkinliğinde Filistinli çocuklara destek verdi. Sahnede Filistin bayrağı açarak akranlarına selam gönderen çocukların duyarlılığı büyük alkış aldı.
 Tarih: 17-12-2023 15:16:59
BAŞAKŞEHİRLİ ÇOCUKLARDAN FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARA DESTEK

Başakşehir’de temiz çevre ve gelecek için başlatılan sıfır atık kampanyası ilçe genelindeki ilkokullarda devam ediyor. Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde her hafta farklı bir ilkokulda düzenlenen “Başakşehirli Çocuklar Sıfır Atıkla Büyüyor” etkinliğinin bu haftaki durağı Güvercintepe İBB Mehmet Akif Ersoy İlkokulu oldu. Öğrencilerin birbirinden güzel çalışmalarla hazırlandığı etkinliğe Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da katıldı.

Filistinli çocuklara destek

Başakşehirli öğrenciler, Filistin’de zulme uğrayan akranlarını unutmadı. Atık malzemeden ürettikleri kıyafetler konukların karşına çıkan öğrenciler, sahnede Filistin bayrağı açtı. Filistinli çocuklara selam gönderen çocukların duyarlılığı büyük alkış aldı.

Atık malzemelerden 437 eser

Başakşehirli öğrenciler,  etkinlik kapsamında atık malzemelerden ürettikleri ürünleri de sergilerdi. Birbirinden güzel 437 eserin yer aldığı serginin açılışını Başkan Kartoğlu yaptı. Kartoğlu, sergideki ürünleri tek tek inceledi. En çok beğenilen 10 eserin sahibine madalya verildi.

Eğlenirken öğreniyorlar

Öğrencilerin sıfır atık bilinci kazanması için gerçekleştirilen etkinlikte eğlence eksik olmadı. Başakgiller sahnede şarkılar söyleyip dans etti, Hacivat - Karagöz ortaoyunu ve Nasreddin Hoca ile öğrenciler keyifli vakit geçirdi. Çocuklara patlamış mısır ikram edildi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI