KALP SAĞLIĞI İÇİN İMZALAR ATILDI

KALP SAĞLIĞI İÇİN İMZALAR ATILDI
 Tarih: 26-12-2023 21:39:03
KALP SAĞLIĞI İÇİN İMZALAR ATILDI

Sarıyer Belediyesi ve Türk Kalp Vakfı kalp hastaları için bir araya geldi. Türk sağlık sektörüne ciddi bir hizmet sunan vakıf, Sarıyer Belediyesi ile imzalanan protokol ile ihtiyaç sahibi kalp hastaları ücretsiz olarak tedavi edilecek.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Türk Kalp Vakfı Başkanı Kenan Güven Sarıyerli kalp hastaları için bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. İmzalanan protokol ile sosyal güvencesi olmayan kalp hastası vatandaşlar artık ücretsiz olarak tedavi olabilecek. Sarıyerlilere sunulan bu imkân ile birlikte hastalar; kardiyolojik muayene ve tetkiklerini yaptırabilecek. Bunun akabinde tedavi süreci ile ilgili destek de yine ücretsiz olarak sağlanacak.

KANSERDEN DAHA YAYGIN

Dünya üzerinde yüzde 40'larda olan kalp hastalıkları oranının bizim ülkemizde yüzde 42'lere ulaştığını dile getiren Türk Kalp Vakfı Başkanı Kenan Güven konuşmasına şöyle devam etti: “Kalp rahatsızlığının ülkemizde kanser hastalarına göre ölüm oranı daha yüksek. Türk Kalp Vakfı olarak halkımızı bilgilendirmek amacıyla yola çıktık. Biz vakıf olarak yardımlaşarak bu sorumluluğu yerine getiriyoruz kalp ve damar hastalıkları üzerine bize gelen hastaları uygun fiyatlarla ya da gelen kişinin maddi durumuna göre tedavilerine yardımcı oluyoruz.”

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI