Sultangazi Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Kemal Eyyüpoğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Eyyüpoğlu, mesajında Türk polisinin kamu düzeninin sağlanmasında, huzur ve güven ortamının korunmasında üstlendiği hayati role dikkat çekti.
Türk Polis Teşkilatı’nın köklü geçmişiyle devletin ve milletin en önemli kurumlarından biri olduğunu vurgulayan Eyyüpoğlu, “Kamu düzeninin can damarı, huzur ve güvenliğin teminatı olan Türk Polis Teşkilatımız, 181 yıldır büyük bir özveriyle görev yapmaktadır. Milletimizin huzuru için gece gündüz demeden çalışan tüm emniyet mensuplarımız, fedakârlıklarıyla her zaman takdiri hak etmektedir” ifadelerini kullandı.
Eyyüpoğlu mesajında, görevleri başında hayatını kaybeden polisleri de unutmadı. “Bu onurlu mesleği icra ederken şehitlik mertebesine erişen tüm kahraman polislerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor; gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.
Polis Haftası’nın toplumda güvenlik bilincinin güçlenmesine katkı sunduğunu belirten Eyyüpoğlu, tüm emniyet teşkilatının haftasını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.