MADEF standının hem Malatyalı hemşerilerden hem de farklı illerden gelen misafirlerden büyük ilgi gördüğünü belirten Durmuş, “Malatya Dernekler Federasyonu standımıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve alakadan dolayı tüm hemşerilerimize ve kıymetli misafirlerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Etkinlik kapsamında Çankırı Dodurga Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kaşıkçı da MADEF standını ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Durmuş, Başkan Kaşıkçı’ya nazik ziyaretleri için teşekkür etti.
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Durmuş, bu tür buluşmaların dayanışmayı güçlendirdiğini belirterek, “Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu güzel ilgi bizlere güç vermektedir” dedi.
MADEF’in, Malatyalılar arasındaki dayanışmayı artırmaya ve kültürel bağları güçlendirmeye yönelik çalışmalarına devam edeceği ifade edildi.