Başkan Çebi: Küçükçekmece’den tüm İstanbul’a ilham olmaya devam ediyoruz.

KÜÇÜKÇEKMECE’DEKİ DRAGON BOT FESTİVALİNDE KIYASIYA REKABET YAŞANDI
 Tarih: 20-06-2023 11:12:23   Güncelleme: 20-06-2023 11:18:23
Başkan Çebi: Küçükçekmece’den tüm İstanbul’a ilham olmaya devam ediyoruz.

KÜÇÜKÇEKMECE GÖLÜ'NDE DRAGON BOT FESTİVALİ HEYECANI

KÜÇÜKÇEKMECE GÖLÜ’NDE DRAGON HEYECANI 

Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Küçükçekmece Gölü’nde düzenlenen Dragon Bot Festivali, 35 takımın heyecan ve kıyasıya rekabetine sahne oldu. Festival sonunda dereceye giren takımlara ve sporculara ödüllerini Belediye Başkanı Kemal Çebi takdim etti.

765 sporcu yarıştı

Bireylerin, takım ruhuyla hareket edebilme becerisini geliştirip, iş hayatında ve sosyal yaşamda bu becerinin uygulanmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen festivalde, Türkiye genelinden 765 sporcu yarıştı. 

Spor ve eğlence bir arada

Festivalde,  yüzlerce kişi hem spor yaptı hem de müziğe eşlik edip oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi. Etkinlik süresince alanda çeşitli oyun grupları, eğlenceli aktiviteler, ikramlar ve  DJ performans eşliğinde hem çocuklar hem de vatandaşlar için su üzerinde olduğu kadar karada da eğlence imkânı sunuldu. Sporculara aileleri de alkışlarla destek verdi. 

Başkan Çebi: Küçükçekmece’den tüm İstanbul’a ilham olmaya devam ediyoruz.

Festival sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Kemal Çebi takdim etti. Dragon Bot Festivali’ne katılım sağlayan tüm sporculara teşekkür eden Başkan Çebi, “ Küçükçekmece’de yaşam kalitesini ve keyfini artırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geleneksel festivallerimiz ile Küçükçekmecelilerle oluşturduğumuz kent kültürünü güçlendirirken, etkinliklerimiz ile birçok yerel yönetime ilham oluyoruz. Küçükçekmece’nin sanat, spor, edebiyat, sinema ve kitapla anılmasını istiyor bu yönde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Tüm sporcularımızı tebrik ediyor, etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Festivalde dereceye giren takımlar : 

  1. Tema İstanbul 2 
  2. A&T Bank Esenler Belediyesi Su Sporları Kulübü 
  3. Asmar Holding 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI