BAŞKAN ÇALIK, CANLARLA ORUÇ AÇTI

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Muharrem ayının ilk gününde oruç açma lokması verdi. Yas-ı Matem ayında canlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Çalık, “Allah tutulan tüm oruçları, yapılan ibadetleri kabul eylesin” şeklinde konuştu.
 Tarih: 21-07-2023 14:23:11
BAŞKAN ÇALIK, CANLARLA ORUÇ AÇTI

Birlik, beraberlik ve kardeşliğin sembolü olan Muharrem ayı, Beylikdüzü’nde tüm maneviyatıyla yaşanmaya devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da Muharrem ayının ilk gününde Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi’nde matem orucu tutan vatandaşlar için lokma verdi. Bereket ve hoşgörünün hâkim olduğu sofrada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çalık, tüm ibadet ve duaların kabul olmasını diledi.

 

“Allah tutulan tüm oruçları, yapılan ibadetleri kabul eylesin”

 

Birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğu Beylikdüzü’nde canlarla aynı masada oruç açmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Çalık, “Barış, kardeşlik, huzur ve paylaşmanın en üst düzeyde olduğu Muharrem ayında sizlerle aynı sofrada buluşarak lokmayı paylaşmak benim için önemli. Paylaştığımız Muharrem lokması ülkemizde ve dünyada barış ve huzura vesile olsun. Allah tutulan tüm oruçları, yapılan ibadetleri kabul eylesin” ifadelerini kullandı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI