Rıza Akpolat, AK Partili Genç’e ‘başka gündemler’ önerdi: Keza siz bizimle baş edemezsiniz

Beşiktaş Belediyesi Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş için ‘şikeci kulüp’ diyen AK Parti’nin Trabzon adayı Ahmet Metin Genç’e ‘başka gündemler’ önerdi: “Keza siz bizimle baş edemezsiniz, bizi hayal bile edemezsiniz.”
 Tarih: 22-03-2024 22:47:53
Rıza Akpolat, AK Partili Genç’e ‘başka gündemler’ önerdi: Keza siz bizimle baş edemezsiniz

Beşiktaş, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç’in, “UEFA’nın sitesinde güncel olarak hâlâ Beşiktaş ve Fenerbahçe şikeci kulüp olarak duruyorken utanmadan bu iki kulüp 2011’in Süper Kupası’nı oynamaya kalkıyor. Aklımızla dalga mı geçiyorsunuz?” sözlerine yaptığı yazılı açıklamayla yanıt verdi.

Beşiktaş’ın tüm siyasi partilerle arasına mesafe koyduğu belirtilen açıklamada, “Biz Beşiktaşız! 121 yıldır Şerefimizle Oynar Hakkımızla Kazanırız. Müzemizde tek bir haram kupa yoktur. Beşiktaş JK olarak siyasetle aramıza hep mesafe koyarak tüm siyasi partilere eşit durmayı başarmış onurlu bir geçmişe sahibiz. Siyasi ikballeri doğrultusunda kulübümüzü tehlikeli polemiklere çekmeye çalışanlara bu fırsatı tanımayacağız” ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da, Beşiktaş’ın açıklamasını X hesabından alıntılayarak Genç’e başka gündemler bulmasını önerdi. Akpolat’ın açıklaması şu şekilde:

“Ucuz siyasetiniz için şanlı Beşiktaş’ımızı ağzınıza bile almayınız. Siyasi ikbali uğruna toplumu kutuplaştıran bir dil kullanmaktan çekinmeyen, Beşiktaş’ın adını ağzına alabilen AKP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç’e başka gündemleri öneririm. Keza siz bizimle baş edemezsiniz, bizi hayal bile edemezsiniz.”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI