Rıza Akpolat: Beşiktaşlıların rahat ve huzurlu yaşam sürmesi için çalışmaya devam ediyoruz

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaşlıların yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik devam eden projeler ve yenilikler hakkında konuştu. Başkan Akpolat, “Beşiktaşlıların rahat ve huzurlu bir yaşam sürmesi için üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Bu doğrultuda, bölge sakinlerinin doğayla iç içe, sağlıklı bir ortamda vakit geçirebilmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
 Tarih: 28-03-2024 18:12:25
Rıza Akpolat: Beşiktaşlıların rahat ve huzurlu yaşam sürmesi için çalışmaya devam ediyoruz

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaşlıların yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik devam eden projeler ve yenilikler hakkında konuştu. Başkan Akpolat, “Beşiktaşlıların rahat ve huzurlu bir yaşam sürmesi için üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Bu doğrultuda, bölge sakinlerinin doğayla iç içe, sağlıklı bir ortamda vakit geçirebilmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Akpolat, özellikle Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı içerisinde yer alan ve Onaranlar Kulübü iş birliğiyle yeni fonksiyonlar kazandırılan Alman Deresi Yürüyüş Parkuru’nun yenileme çalışmalarına değindi. Yapılan yenileme çalışmalarıyla parkurun, çok yakında Beşiktaş sakinlerinin hizmetine sunulacağını belirtti.

Akpolat, “Yenilenen yürüyüş parkurumuz, komşularımıza sağlıklı yaşam için yeni imkanlar sunacak. Doğal güzellikler içinde yürüyüş yapma, spor yapma ve dinlenme fırsatı bulacaklar. Bu projelerle, Beşiktaş’ta yaşam standartlarını daha da yükseltmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI