SAK Arama Kurtarma Ekibi Orta Seviye Akreditasyonunu Başarıyla Tamamladı

Silivri Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Silivri Arama Kurtarma Ekibi (SAK), kapasite artırımı kapsamında eğitim sürecini tamamladı. SAK ekibi, Orta Seviye Kentsel Arama Kurtarma Patch takmaya hak kazandı.
 Tarih: 18-02-2025 15:25:18
SAK Arama Kurtarma Ekibi Orta Seviye Akreditasyonunu Başarıyla Tamamladı

hafif arama kurtarma, kentsel arama kurtarma operasyonel hazırlık ve GPS yüksekten ve derinden kurtarma konularında eğitim aldı.

AFAD Akreditasyon Kılavuzu'nda belirtilen tüm malzeme ve teçhizatlar temin edilerek SAK ekibi donanım açısından güçlendirildi.

13-14 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen Orta Seviye Kentsel Arama Kurtarma Akreditasyon Sınavı'na katılan SAK ekibi, başarılı bir performans sergileyerek sınavı geçti. SAK ekibi, Orta Seviye Kentsel Arama Kurtarma Patch takmaya hak kazandı ve bu kapsamda görev almaya başladı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Bülten Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI