TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, İstanbul’daki cumartesi mesaisinde vatandaşlarla bir araya geldi. Soylu, sıcak ve samimi ortamda vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi.
TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, İstanbul’da gerçekleştirdiği cumartesi günü programında vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşlarla yakından ilgilenen Soylu, yoğun ilgiyle karşılandı. Samimi tavırlarıyla dikkat çeken Süleyman Soylu, vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek sohbet etti.
İstanbul’daki programı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Süleyman Soylu, her yaştan vatandaşla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Soylu’nun, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmediği görüldü. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen buluşmalarda vatandaşların sorun ve talepleri de dinlendi.
TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“İstanbul’da cumartesi günü mesaimizden.”
Soylu’nun İstanbul’daki vatandaş buluşmaları, samimi görüntülere sahne olurken, vatandaşlarla kurduğu yakın iletişim dikkat çekti.