Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort

SKSM’DE ‘ZEMİN VE İZ DERİNDEKİ SES’ SERGİSİ AÇILDI

SKSM’DE ‘ZEMİN VE İZ DERİNDEKİ SES’ SERGİSİ AÇILDI
 Tarih: 23-02-2026 19:52:34
SKSM’DE ‘ZEMİN VE İZ DERİNDEKİ SES’ SERGİSİ AÇILDI

Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Galeri Küp'te, 7 sanatçının eserlerinden oluşan ‘Zemin ve İz Derindeki Ses’ adlı karma sergiye ev sahipliği yaptı. Resim, seramik ve heykellerden oluşan 66 eser, 26 Mart tarihinde kadar ziyaret edilebilir.

Mecal Tanbuğa Kara: Buradan çok mutlu ayrılacağız

Küçükçekmece Belediyesi'nin açık çağrısıyla bu serginin oluştuğunu belirten Mecal Tanbuğa Kara, ‘’6 sanatçı yağlıboya, bir sanatçıda seramik tekniğiyle çalışmalar yaptı. Bizim bir araya geliş amacımız aslında hayatta farkında olduğumuz veya olmadığımız, iz yaratan anları düşündürmekti. Herkes kendi bakış açısıyla ve sanatsal birikimiyle eserlerini oluşturdu. Eserlerde; manzara, doğa ve yalnızlık temaları var. Biz 7 arkadaş aynı üniversiteden mezunuz. Bizi bir araya getiren üniversitemiz oldu, sonrasında da devam ettik. Belediyenin açık çağrısını gördüm, başvurdum ve kabul edildik. Küçükçekmece Belediyesi'ne desteklerinden ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz, buradan çok mutlu ayrılacağız’’ dedi.

Zemin ve İz Derindeki Ses sergisinde eseri yer alan sanatçılar; Mecal Tanbuğa Kara, Ebru Algül, Barışcan Seval, Oktay Özbey, Elif Özkan, Asiye Derin Yıldırım ve Buse Elçi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Bülten Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI