Seyit Ateş, yayımladığı mesajda, yaşanan elim kazanın milletçe büyük üzüntüye neden olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:
"Ankara’nın Sincan ilçesinde eğitim uçuşu sırasında meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Emekli Pilot Albay Yasa Özden Bakkal’a Allah’tan rahmet; ailesine, silah arkadaşlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize sabır diliyorum.
Yaralanan Hava Kuvvetleri personeli Binbaşı Bilgehan Kurtoğlu’nun da en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum.
Milletimizin başı sağ olsun."
Seyit Ateş, mesajında şehit Emekli Pilot Albay Yasa Özden Bakkal’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, silah arkadaşlarına ve Türk Silahlı Kuvvetleri camiasına başsağlığı dilerken, kazada yaralanan Hava Kuvvetleri personeli Binbaşı Bilgehan Kurtoğlu’nun da en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni etti.