Gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, güncel çalışmalar ve çeşitli konular üzerine sohbet gerçekleştirildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İstanbul’daki ofisimizde kıymetli misafirlerimiz Cevat Pak, Gökhan Akgök, Emrah Yetiş, Uğur Yaman, Kenan Sertan ve Yasemin Turan’ı ağırladık. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Samimi Ziyaret
Soylu’nun İstanbul’daki ofisinde gerçekleşen buluşmada, misafirleriyle yakından ilgilendiği ve samimi bir sohbet ortamının oluştuğu belirtildi. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.





