Sultangazi Belediyesi Kariyer Merkezi’nden 21.500 Kişiye İş İmkanı

İşveren firmalarla iş arayan Sultangazililer arasında köprü olan Sultangazi Belediyesi Kariyer Merkezi (SULKAM), binlerce kişiye iş imkanı sağlıyor. 5 yıl içerisinde 21.500 kişiyi çeşitli firmalara yönlendiren SULKAM, Sultangazililere umut olmaya devam ediyor.
 Tarih: 29-03-2024 16:01:43
Sultangazi Belediyesi Kariyer Merkezi’nden 21.500 Kişiye İş İmkanı

Sultangazi Belediyesi Kariyer Merkezi SULKAM, işveren firmalarla iş arayan vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor.

Firma sahipleri ile iş arayan vatandaşlar, Sultangazi Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Kariyer Merkezi biriminden ya da www.sultangazi.bel.tr üzerinden başvuru yapıyor. Firmaların aradığı özelliklerle vatandaşın belirttiği niteliklerin uyuşması durumunda mülakat için Sultangazi Belediyesi devreye giriyor.

Sultangazi Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen toplu mülakatlarda firma yetkilileriyle iş arayanlar görüşüyor. Görüşmesi olumlu sonuçlananların işe giriş işlemleri anında başlatılıyor. Sultangazi Belediyesi böylece istihdama önemli katkı sağlıyor.

21.500 Kişiye İstihdam Fırsatı

Belediye Başkanı  Abdurrahman Dursun; “İş arayan kardeşlerimize kolaylık sağlamak adına hayata geçirdiğimiz Sultangazi Belediyesi Kariyer Merkezi (SULKAM), binlerce kişinin iş bulmasına katkı sağladı. Firmaların aradığı kriterlerdeki iş arayan vatandaşlarımızı bir araya getirerek istihdama katkı sunuyoruz. . 21.500 kardeşimizin iş için firmalarla görüşmesini sağladık. SULKAM ile Daha çok kardeşimizin işe girmesine vesile olacağız” diye konuştu. 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI