Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, ilçe genelindeki vatandaş buluşmalarını sürdürüyor. “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında Sultançiftliği Mahallesi Yeni Camii cemaatiyle bir araya gelen Başkan Dursun, vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet etti.
Gerçekleşen buluşmada mahalle sakinleriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Dursun, vatandaşların taleplerini ve değerlendirmelerini dinledi. Sultangazi’de yürütülen belediye çalışmaları üzerine de istişarelerde bulunuldu.
Buluşmaya ilişkin değerlendirmede bulunan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, vatandaşlarla bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:
“Türkiye Yüzyılı Buluşmaları İstanbul’un dört bir yanında! Sultançiftliği Mahallesi Yeni Camii cemaatimizle bir araya gelerek muhabbetimizi paylaştık, çalışmalarımıza dair istişarelerde bulunduk. Gönülden gönüle, samimiyetle…”
Sultangazi Belediyesi tarafından ilçenin farklı mahallelerinde gerçekleştirilen vatandaş buluşmaları, yerel yönetim ile vatandaşlar arasındaki iletişimin güçlendirilmesine yönelik temasların önemli bir parçası olarak devam ediyor.
Başkan Dursun’un mahalle ziyaretlerinde vatandaşların görüş, öneri ve taleplerinin dinlenmesi; ilçede yürütülen çalışmaların sahadaki ihtiyaçlarla birlikte değerlendirilmesine katkı sağlıyor.
Sultangazi’de vatandaşlarla gönül bağını güçlendiren buluşmaların önümüzdeki süreçte de farklı mahallelerde devam etmesi bekleniyor.




