İstanbul Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Tahir Burak Ateş, üniversiteden sınıf arkadaşı olan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Altyapı Tesisleri Müdürü Ali Büyükkirişçi’yi ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette iki eski sınıf arkadaşı, üniversite yıllarına dair anılarını yad ederken spor ve futbol dünyasına ilişkin keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Tahir Burak Ateş, “Üniversiteden sınıf arkadaşım, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Altyapı Tesisleri Müdürü Ali Büyükkirişçi’yi ziyaret ettim. Hem eski günleri yad ettik hem de güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşma, futbol camiasında yıllar öncesine dayanan dostlukların devam ettiğini bir kez daha ortaya koydu.
