DURSUN BULUT
  10-05-2024 17:18:00

"ÜÇ FİDAN, ONLAR, SER VERİP SIR VERMEYENLER" BU TOPLUMUN ONURLARIDIR!

Bir devlet düşünun ki, kendisi gibi düşünmeyenlere düşman. Aydınlığı istemiyor. İstiyor ki, yaptıkları her şey zifiri karanlıkta kalsın. Bir tek karıncayı bile incitmemiş üç fidanı, gözlerini kırpmadan idam ettiler. On'ları Kızıldere'de katlettiler. Öğretmen okulu öğrencisi sır vermediği için aylarca süren işkenceler sonucu katledildi ve daha niceleri.... bunlar ümidin, bilimin, insanlığın dünşmanı. Bunlar 68, 78 kuşağı devrimci gençlerimizin düşmanı.
Bunlar yani darbeciler, 12 Mart gece yarısı radyolarda zırvalarken, aynı saatlerde Amerikalı haydut dostları, darbecileri şöyle meşrulaştırıyordu: "Her şey bilgimiz dahilinde". Ya kimin bilgisi dahilinde olacaktı Dünya haydutları? 9 Mart'ı tezgahlarken size itiraz geleceği korkusuyla darbeciler içinde de darbe yaparak darbe tarihini 12 Mart'a ertelediğinizi de herkes biliyor. Ne acıdır ki, darbeci generaller Amerikalı haydutlarla birlikte darbe yaparlarken, ülkeyi gençliğe emanet etmiş Atatürk adına yaptıklarını, cehenneme gidene kadar zırvalayıp durdular.
Ey darbeciler! Sizler, toplumumuzun yüz karalarısınız. Sizlerden yurttaş olmaz, yerleriniz cehennem ateşi. Ancak biz bir türlü bu ateşi yakamadık. Sizin zalimliğinizden daha çok, bizim beceriksizliğimizden dolayı ateşi yakamadık.
Bu gece saatler gece yarısını geçince tam 52 yıl dolacak, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ın katledilmelerinden bu yana. O günden bu yana yüreklerde yaşıyorsunuz. Tarihin tüm zorbaları birleşse de sizleri gönüllerimizden kimse koparamayacak.
Işıklar içinde yatın üç fidanımız, onurumuz, sevdamız, gençlik kahramanlarımız. Sizleri hiç unutmadık ve unutturmayacağız!
  Bu yazı 474 defa okunmuştur.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI