DURSUN BULUT
  02-07-2023 12:54:00

MADIMAK YÜREĞİMİZDEKİ ATEŞ!

Gözleri dönmüş kökten dinci faşist gruhlar, 33 aydınımızı, sanatçımızı, ozanımızı, şairimizi, gencimizi, 2 otel görevlisini diri diri yakarak katlettiler.30 yıldır hiç sönmedi yüreğimizdeki ateş.
İnsanları yakanların devlet tarafından nasıl korunduğunu; RP'nin tüm avukat milletvekilleriyle Madımak canilerini nasıl sahiplendiklerini görmüştük. O zamanki başbakan olan Tansu Çiller'in: "Çok şükür, otel dışında kimse zarar görmemiştir" diyerek katillere nasıl sahip çıktıklarına, yakılan insanları nasıl hiçe saydıklarına tanık olmuştuk. Bizim liderlerimizde yönettiğimiz yerlerde partilileri kilit noktalarda görmek istemiyorlar, halka zulüm yapanlardan, hesap sorma yerine de helallaşalım diyorlar.
Caniler yürekleri tertemiz insanlarımıza kıydılar. Onlar sadece haksızlığa karşı isyan eden, Hınzır Paşaya boyun eğmediği için asılan Pir Sultan Abdalı anmak için ordaydılar. İnsanlık tarihi bu tür canilerle önünden sonundan hesaplaşacaktır.
Düzen, sizin gibileri tarih boyunca maşa olarak kullandı. Hepiniz tarihin çöplüğünde kaybolup gittiniz ancak Nesimi, Şeyh Bedrettin, Pir Sultan, Madımak'ta katlettikleriniz, İnsanlık var oldukça yaşayacaklar.
Anıları önünde saygıyla eğiliyorum.
Işıklar içinde yatsınlar!
  Bu yazı 1136 defa okunmuştur.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI