DURSUN BULUT
  10-05-2024 17:17:00

YANAŞMACIDAN YUMUŞAMA ÇIKMAZ!

Haberlere göz atınca şaşırmadım dersem sizi kandırmış olurum. Çok değil daha 2 yıl önce yazdığı yazılarda, attığı twittlerde: "İBB'de teröristler çalışıyor" iftirasını atan, insanların ailece yediği yemeklerin resimlerini yayınlayarak camur atan, tıpkı halifeler dönemindeki gibi, cemaat öncülerinden birinin, 6 yaşındaki kızının cinsel istismara uğramasına, düğün fotoğraflarıyla evlendirilmesine destek veren(Kaynak: Birgün, T24, Tele 1, Politik Yol) bir "zat-ı muhterem" ile eğer görüşülüyorsa söylenecek söz bulamıyor.
Ziyaretin ya da kabülün adı yumşama değil, yanaşmalara kapı açmadır. Devleti beğenmediğiniz insanlar yönetebilir ve siz bunlarla görüşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu devleti yönetme iddiası olanlar açısından zor katlanası bir durumdur. Ancak tetikçiyle görüşülmez. Bunun adıda yumuşama olmaz.
Hele; "bize seçimler döneminde kapılarını açtı" lafı nasıl ifadedir? İnanın bir anlam veremiyorum! Geçmişte de aynı uygulamalar bize hiç fayda getirmemişti. Aksine bizi hep tartıştırmıştı.Yapmayın Saygıdeğer Yöneticilerim, bu kadarı fazla.
  Bu yazı 388 defa okunmuştur.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI