Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi
 Tarih: 16-04-2024 16:25:53
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı.

Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars, Kreş Müdürü Hilal Kıraç, veliler ve kreş öğrencileri katıldı.

Serginin açılışında öğrenciler, müzik ve danslar eşliğinde bir gösteri yaparken, kısa bir açılış konuşması gerçekleştiren Dr. Dilek Kars, çocukların Cumhuriyet değerlerine bağlı birey olabilmeleri için kreşlerde iyi bir eğitim aldıklarını ifade etti. Belediye olarak kreşlere büyük önem verdiklerini kaydeden Dr. Dilek Kars, yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Miniklerin Atatürk ve Cumhuriyet temalı resimlerinin yanı sıra başka pek çok konuyu da resmettikleri sergi bir hafta boyunca açık kalacak.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Kartal Belediyesi Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI