24. Edremit Uçurtma Şenliği

Edremit sahilleri uçurtma ile renklendi
 Tarih: 28-04-2024 19:33:08
24. Edremit Uçurtma Şenliği
Edremit Belediyesi tarafından bu yıl 24.sü düzenlenen Uçurtma Şenliği binlerce çocuğun katılımı ile gerçekleştirildi. Altınkum Mahallesi Dalyan sahilinde gerçekleşen etkinlikte gökyüzü uçurtmalar ile kaplandı. 
 
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Edremit Belediyesi'nin düzenlediği Uçurtma Şenliği yoğun katılımla gerçekleşti. 24. Edremit Uçurtma Şenliği'nde binlerce çocuk uçurtmalarıyla Dalyan sahilini doldurdu. Halk oyunları gösterileri, çuval, yumurta ve uçurtma yarışları yapıldı. Yarışmalarda dereceye giren çocuklara ödülleri, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Belediye Meclis Üyeleri tarafından verildi.

Atamızın Cumhuriyeti armağan ettiği çocukların aydınlık yarınlarımızın geleceği olduğunu belirterek “En değerli varlığımız olan çocuklarımız için düzenlediğimiz "Uçurtma Şenliği"nde çocuklarımızın mutluluğuna ortak olduk, gökyüzünü birlikte renklendirdik. Yüzünüzdeki mutluluğa, içinizdeki heyecana tanıklık etmek her şeye değer. Mücadelemiz, çabamız sizler için çocuklar. Hep mutlu olun” dedi.
Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Edremit Belediyesi Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI