Ahmet Süt'den Mehmet Kamar'a Tam Destek

Adıyaman Kültürünü Yaşatma Derneği (AKYAD) Kurucu Başkan Vekili, 2019 Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı, Bazmen Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Süt'ün Kaleminden:
 Tarih: 27-03-2024 20:27:05   Güncelleme: 27-03-2024 20:37:05
Ahmet Süt'den Mehmet Kamar'a Tam Destek

Dostlar öncellikle 31 Mart'ta olacak olan yerel seçimlerin şehirlerimiz ve güzel ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi ben de sandığa gidip demokratik hakkımı kullanacağım İnşallah.

Birçok dostum arıyor, bu seçimde kime oy vereceksin ve kime oyumuzu verelim diye soruyorlar.
Sevgili dostlar bunkadar şeffaf olmak belki siyaseten yanlıştır ama ben düşüncelerimi hiçbir zaman gizlemedim. Yerel seçimlerle ilgili, her şehrin kendi öz değerleri ile yürümesinden yanayım, yani dün şunu söylüyorduk; "Sultangazi'yi Sultangazililer yönetmeli, Adıyaman'ı Adıyamanlılar, Edirne'yi de Edirneliler yönetmeli"...
Ancak biz şu anda Sultangazi'de yaşadığımız için beni/bizi Sultangazi ilgilendiriyor, tabiki karar necip Sultangazi halkının olacaktır ancak benim fikrim dün söylediğim gibi bugün de söylüyorum; "Sultangazi'yi Sultangazililer yönetmeli"... Hiç olmazsa mümkün oldukça belediye meclis üyelerinin Sultangazili sayısını yüksek tutmakta Sultangazimizin menfaatleri açısından son derece faydalıdır. Bu çerçeveden baktığımızda bir Sultangazili hemşehrimiz olarak Yeniden Refah partisinin listesinden 1. sıradan meclis üyeliğine gösterilen Sn. Mehmet Kamar 'ın meclise girmesi gerekenlerden olduğunu düşünüyorum. Liyakat ve ehliyet sahibi olduğuna inandığım Mehmet KAMAR'ın mecliste Sultangazimizin menfaatlerini tüm menfaatlerin üzerinde tutacağına inancım tamdır.
Bu arada sürekli benim reylerimin nereye gideceğini soran dostlarımın da merakını gidereyim; dostlar ben Sultangazi belediyesi ve meclis üyeliği için oylarımı Yeniden Refah Partisine kullanacağım İnşallah (SULTANGAZİ'Yİ SULTANGAZİLİLER YÖNETMELİ), büyük şehir oyum da Sn. Murat KURUM'a gidecektir. Hayırlara vesile olması dileğiyle...
Vesselam...

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI