Ünlü türkücü seçimden galip çıktı: Yeni muhtar oldu!

Ünlü türkücü Hilal Özdemir Kadıköy Suadiye'de muhtar olarak seçildi.
 Tarih: 01-04-2024 17:23:24
Ünlü türkücü seçimden galip çıktı: Yeni muhtar oldu!

İstanbul Suadiye Mahallesi'nden muhtar adayı olan Hilal Özdemir, rakiplerini geride bırakarak muhtar seçildi. Muhtar Özdemir, "Bizlere oy veren destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Mahallemize güzel hizmetler katmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullanarak mahalleliye teşekkür etti.


 
İstanbul Suadiye Mahallesi'nden muhtar adayı olan Hilal Özdemir, rakiplerini geride bırakarak muhtar seçildi. Muhtar Özdemir, "Bizlere oy veren destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Mahallemize güzel hizmetler katmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullanarak mahalleliye teşekkür etti.

DurakMedya'da yer alan habere göre;

Yerel seçimlerde Kadıköy Suadiye'den muhtar adayı olan ünlü türkücü Hilal Özdemir rakiplerini geride bıraktı. Seçimlerde kendisine destek verenlere teşekkür eden Özdemir, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 

 

 

 

"Sevgili Suadiye'liler

Yerel seçimlerde bana ve ekimine desteklerinizle oy verip kazanmanızı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Yeni dönemde sizlerle birlikte mahallemize güzel hizmetler katmaya devam edeceğiz sevgi ve saygılarımla Muhtarınız Hilal Hülya Özdemir."

Türkücü Hilal Özdemir mazbatasını aldıktan sonra muhtarlık koltuğuna oturacak.

Etiketler Hilal Özdemir
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI