Ali Er’den Filenin Sultanları’na Tebrik Mesajı

Erpay İnşaat Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Er, 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde İtalya’yı 3-2 mağlup ederek üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları’nı tebrik etti.
 Tarih: 06-09-2026 22:53:43
Ali Er’den Filenin Sultanları’na Tebrik Mesajı

Ali Er’den Filenin Sultanları’na Tebrik: “Muhteşemsiniz, Yürekten Tebrikler”

Erpay İnşaat Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Er, 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde İtalya’yı 3-2 mağlup ederek üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı tebrik etti.

Filenin Sultanları’nın elde ettiği tarihi başarı Türkiye’de büyük gurur ve sevinç yaratırken, Ali Er de yayımladığı mesajla milli takımı kutladı.

Ali Er: “Göğsümüzü Yine Kabarttınız, Gururumuzsunuz”

Erpay İnşaat Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Er, Filenin Sultanları’nın Avrupa şampiyonluğunun ardından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Muhteşemsiniz, yürekten tebrikler #FileninSultanları
2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde İtalya’yı 3-2 mağlup ederek üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı kutluyorum.
Göğsümüzü yine kabarttınız, gururumuzsunuz. Tebrikler Filenin Sultanları!”

Filenin Sultanları’na Başarı Tebrikleri

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde İtalya karşısında aldığı 3-2’lik galibiyet, Türkiye’ye bir kez daha Avrupa şampiyonluğu gururu yaşattı.

Üst üste ikinci kez Avrupa’nın zirvesine çıkan Filenin Sultanları’nın başarısı, spor dünyasının yanı sıra iş dünyasından da çok sayıda tebrik mesajıyla karşılandı. Ali Er de mesajında milli takımın başarısından duyduğu gururu dile getirerek sporcuları kutladı.

 

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI