Erpay İnşaat Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Er, 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde İtalya’yı 3-2 mağlup ederek üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı tebrik etti.
Filenin Sultanları’nın elde ettiği tarihi başarı Türkiye’de büyük gurur ve sevinç yaratırken, Ali Er de yayımladığı mesajla milli takımı kutladı.
Erpay İnşaat Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Er, Filenin Sultanları’nın Avrupa şampiyonluğunun ardından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Muhteşemsiniz, yürekten tebrikler #FileninSultanları
2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde İtalya’yı 3-2 mağlup ederek üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı kutluyorum.
Göğsümüzü yine kabarttınız, gururumuzsunuz. Tebrikler Filenin Sultanları!”
A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde İtalya karşısında aldığı 3-2’lik galibiyet, Türkiye’ye bir kez daha Avrupa şampiyonluğu gururu yaşattı.
Üst üste ikinci kez Avrupa’nın zirvesine çıkan Filenin Sultanları’nın başarısı, spor dünyasının yanı sıra iş dünyasından da çok sayıda tebrik mesajıyla karşılandı. Ali Er de mesajında milli takımın başarısından duyduğu gururu dile getirerek sporcuları kutladı.